Profilannonser

Profilering på Treff.no

Treff.no er en markedsplass som gjør det enklere å finne deg på Internett. Når du oppretter en profil hos oss får du din egen webside hvor det er god plass til å informere om bedriften, dine ansatte og varene og tjenestene du tilbyr !


Systemet er selvbetjent, og du legger selv inn tekst, bilder og logo. Du kan selvfølgelig få hjelp av oss i den grad du trenger det.


Profilen kan endres så ofte du vil slik at den er aktuell i forhold til sesong og kampanjer.


Det er alltid smart å gjøre noen enkle forberedelser:


Lag et utkast og en kladd til det du har tenkt å skrive. Hele teksten er søkbar, så det er smart å bruke ord og uttrykk som kunder kan tenkes å bruke i søket. Du har 2 tekstfelt til disposisjon, hvert med plass til 500 tegn.


Du kan i tillegg legge inn dine egne søkeord under produkter og tjenester. Her kan du bruke både enkle og sammensatte søkeord. f.eks Gaver, julegaver, dåp, dåpsgaver, audi, audi a4, tilhengerfeste, tilhengerfeste til bil, bil, brukte biler, osv


Bildene som skal brukes må være i ett av følgende formater: JPEG, GIF, PNG eller BMP.


Vi skalerer bildet til riktig størrelse, men har du et fotoredigeringsprogram vil det lønne seg å gjøre skaleringen på forhånd. Da kan du også klippe bort unødvendige deler av bildet.


Når du har publisert siden din, kan du velge "endre annonser" fra menyen for å redigere presentasjonen. Her kan du også redigere produkter og tjenester og legge inn mer tekst og bilder.